Pensionstalling

Manege De Wildhoef heeft 15 boxen beschikbaar voor pensionklanten. Door de unieke locatie in Den Haag is Manege De Wildhoef een fijne stal voor de recreatieruiter. Manege De Wildhoef ligt ongeveer 5 minuten rijden van het Westduinpark en 10 minuten rijden van het strand. Recreatiegebied Madestein is ook bereikbaar vanuit Manege De Wildhoef.

De paarden worden standaard op stro gehuisvest in 3 x 3 meter buitenboxen. Op aanvraag is het mogelijk de paarden te stallen in een box met grotere afmeting (3,5 x 3 meter of 3,75 x 3 meter).

De paarden krijgen drie maal daags kuilgras en twee maal daags brok. Op medisch advies kunnen paarden tegen een meerprijs op vlas worden gezet en/of hooi krijgen.

Aan de pensionklanten bieden wij de mogelijkheid om privéles te krijgen bij instructeurs die aangesloten zijn bij Manege De Wildhoef.

Voor meer informatie over onze pensionstalling kunt u bij ons langs komen om kennis te maken. Daarbij kunnen we dan gezamenlijk bepalen welke verzorging het beste past bij uw paard en wat uw wensen zijn als pensionklant.